Vårt Team

Dr Marin Florica

Dr Marin Florica 

Specialist inom Obstetrik och Gynekologi och utbildad i Sverige. 

Marin har arbetat i ca 22 år på SöS och sedan 2013 som konsult. 

Intresset för Estetik började för 10 år sen och började då med Elektrolysis (lågt vågig Diatermi) och borttagning av godartade hud förändringar (som fibromer, ytliga blodkärl, senila vårtor, hud polyper, pigmentförändringar mm) där har han en stor erfarenhet.

Marin har vidareutbildat sig inom Botox, Filler, Microskleroterapi och PRP vid Wigmore Medical Klinik i London. 

Marin är också diplomerad i att utföra trådlyft vid Veritas kliniken i Stockholm och utför även gynekologisk plastikkirurgi.

Antoine (Tony) Elkhoury

Antoine ( Tony) Elkhoury Leg.tandläkare Tandvård, Sömnapné- och snarkansvarig. Antoine tog sin tandläkarexamen HT-1997 på Karolinska Institutet. Han arbetar med sömn- och snarkbehandlingar sedan 2001. Antoine är kursgivare för bl.a Somno-Line, Mono-Block, SomnoDent appnéskenor i Skandinavien, Mellanöstern och Gulfstaterna, Tandläkarförbundet samt en del landsting. Han har även gjort två pilotstudier för patienter som lider av sömnapné där man jämförde komforten vid användning av biblock, monomblock och CPAP. Antoine är Konsult för flertal kliniker i Sverige och utomlands. Han sitter också med i styrelsen för Odontologiska Sömnföreningen i Sverige, medlem i American Academy of Dental Sleep Medicine, ADDM, Svensk förening för sömnforskning och sömnmedicin, SFSS och medlem i European Sleep Research Society, ESRS.